Privacybeleid

Militariawinkel verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kun je richten aan hallo@militariawinkel.com

Militariawinkel gebruikt jouw persoonsgegevens voor:

  • het verlenen van toegang tot onze website;
  • het gebruik maken van de functionaliteiten op onze website;
  • het mogelijk maken van het plaatsen van een bestelling;
  • het mogelijk maken van het aanmaken van een account;
  • het afhandelen van een bestelling waaronder het versturen van het pakket;

Je hebt altijd recht op inzage, correctie en verwijdering van jouw gegevens. Dit kun je doen door een mail te sturen naar hallo@militariawinkel.com.

Online betaling van je bestelling

Om het online betalen van je bestelling mogelijk te maken werken we samen met Mollie, die een bankvergunning bezit en als zodanig jouw gegevens zullen verwerken. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode zullen zij – waar nodig en naar hun eigen inzicht – jouw persoonsgegevens doorgeven aan de partij die de betaling afhandelt. Door een bestelling te plaatsen ga je akkoord met het verstrekken van jouw gegevens aan die partijen om hiermee jouw betaling mogelijk te maken.

Verzending van je bestelling

Voor het verzenden van jouw bestelling werken wij samen met verschillende transporteurs waaronder DPD, Bpost en PostNL. Om jouw bestelling voor te kunnen melden en een track & trace link te kunnen versturen delen wij jouw persoonsgegevens in de vorm van een voormelding en een verzendetiket. Door een bestelling te plaatsen ga je akkoord met het verstrekken van jouw gegevens aan die partijen om hiermee de verzending van jouw bestelling mogelijk te maken.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Klacht

Je beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – commission@privacycommission.be).

Het gebruik van “cookies”.

Tijdens een bezoek aan de site kunnen ‘cookies’ op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u een website raadpleegt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren.

 ‘First party cookies’ zijn technische cookies die gebruikt worden door de bezochte site zelf en die tot doel hebben de site optimaal te laten functioneren. Voorbeeld: instellingen die de gebruiker bij de vorige bezoeken aan de site heeft gedaan, of nog: een vooraf ingevuld formulier met data dat de gebruiker tijdens vorige bezoeken heeft gedaan.

‘Third Party cookies’ zijn cookies die niet afkomstig zijn van de website zelf, maar wel van derden, bijvoorbeeld een aanwezige marketing of advertentieplug-in. Bijvoorbeeld cookies van Facebook of Google Analytics. Voor dergelijke cookies moet de bezoeker van de site eerst toestemming geven – dit kan gebeuren via een balk onderaan of bovenaan de website, met verwijzing naar deze policy, die het verder surfen op de website echter niet verhindert.)

Je kunt je internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat je een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van je harde schijf worden verwijderd.  Dit kun je doen via de instellingen van uw browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat je bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Als je naar aanleiding van deze verklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande kanalen.

Telefoon: 0032-14-435735

E-mail: hallo@militariawinkel.com

Post: Militariawinkel, Peelsestraat 28c, 2380 Ravels, België

Pin It on Pinterest

Share This